Τοποθεσία
Τοποθεσία
Τοποθεσία
+ -

Κράτηση online

\/
el en fr
BOOK NOW BEST PRICE GUARANTEE

Τοποθεσία

el en fr
BOOK NOW

Τοποθεσία

Το Theta Hotel βρίσκεται στο Ανατολικό Πήλιο, στο χωριό Άγιο Δημήτριος. Είναι χτισμένο πάνω σε μια καταπράσινη πλαγιά, σε υψόμετρο 300 μέτρων, περιστοιχισμένο από δασωμένες βουνοκορφές και από τη θάλασσα, σε σημείο τέτοιο που επιτρέπει στον παρατηρητή να αντικρίζει τα χωριά του Μουρεσίου και της Τσαγκαράδας και το Αιγαίο Πέλαγος με τα νησιά των Σποράδων αντίστοιχα.

Ο Άγιος Δημήτριος είναι ένα γραφικό χωριό με πολλά λιθόστρωτα καλντερίμια και μονοπάτια, τα οποία προσφέρονται για υπέροχους περιπάτους μέσα σε ένα μοναδικό σκηνικό που έχει δημιουργήσει η φύση.Κατηφορίζοντας προς τη θάλασσα, ο επισκέπτης συναντά τον οικισμό του Άγιου Ιωάννη με τις υπέροχες παραλίες της Πλάκας, του Αγίου Ιωάννη και του Παπά Νερό, οι οποίες απέχουν από το ξενοδοχείο τέσσερα χιλιόμετρα. Το χωριό βρίσκεται σε κομβικό σημείο σε σχέση με τα παραδοσιακά χωριά της Ζαγοράς και της Τσαγκαράδας, καθώς και τις υπέροχες παραλίες του Χορευτού, των Αγ. Σαράντα, του Μυλοποτάμου και της Φακίστρας με τα γαλαζοπράσινα νερά.

Σε κοντινές αποστάσεις από το ξενοδοχείο ο επισκέπτης μπορεί να επισκεφθεί τα χωριά του Μουρεσίου και του Κισσού, καθώς και το γραφικό φυσικό λιμανάκι της Νταμούχαρης όπου πραγματοποιήθηκαν γυρίσματα της διάσημης ταινίας 'ΜΑΜΜΑ ΜΙΑ'. Στα είκοσι τέσσερα χιλιόμετρα βρίσκεται το χιονοδρομικό κέντρο Αγριόλευκες ,στα πενήντα χιλιόμετρα η πόλη του Βόλου και στα ενενήντα πέντε χιλιόμετρα το αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου.

 
All rights reserved www.thetahotel.gr 2016 | Created by BookResBOOKRES